Naročanje

Copati

 1. Moški – ženski – otroški
 2. Model:
  • škorenj
  • zelo visok (gležnjar)
  • visok
  • natikač s povišanim opetjem (zadaj rob približno 1 cm, po želji lahko tudi več)
  • klasičen natikač (zadaj pri peti ravno)
 1. Številka čevljev (preverite v tabeli) ali dolžina stopala od konice palca do pete
 2. Osnovna barva (notranjost copata: siva ali naravno bela)
 3. Barva vzorca oziroma barvno kombinacijo na zunanji strani copat
 4. Peta: odebeljen podplat na peti (da ali ne)
 5. Vrsta podplata:
  • brez nanosov
  • premaz s tekočo gumo (debel nanos tekoče gume)
  • nalimek iz usnja
  • nalimek 2 mm gume (čevljarska guma v beli, rjavi ali črni barvi)
 1. Opozorilo: v primeru kakšne posebnosti pri stopalu to napišite (npr. visok nart, zelo ozko ali široko stopalo…)

V kolikor želenih copat nimam na zalogi, jih izdelam po vaši želji. Predviden rok dobave  je približno od 5-14 dni.

Naročilo copat

 

Klobuki

 1. Vrsta pokrivala: klobuk – baretka – kapa
 2. Barva
 3. Oblika (lahko predlagate po vaši želji ali pošljete sliko)
 4. Velikost (obseg glave en prst nad ušesi)
 
Naročilo klobuka

Rute in šali

 1. Vrsta materiala:
 • Volna
 • Kombinirano – nuno polstena svila z volno kakšna druga vrsta tkanine z volno
 •  Svila
  • Vrsta svile (vrsta svile: Ponge 0,5, Ponge 0,8, Schifon…)
  • Velikost (dim. npr. 90×90; 160×30; 185×45…)
 1. Barve
 
Naročilo polstenih in ročno barvanih svilenih in volnenih rut in šalov
 

Rokavice

 1. Barva
 2. Oblika
 3. Velikost
 4. Dolžina
 5. Obseg dlani
 6. Obseg zapestja

 

Naročilo rokavic

 

Torbe

Torbo lahko izberete iz galerije ali pa napišete želje pri naročilu.

Naročilo torbe

 

Oblačila, Darilni program ter drugi izdelki

Vaše želje opišete v naročilo.

Naročilo

 

Plačilo z nakazilom na bančni račun ali po povzetju (pozor, stroški!). Stroški poštnine znotraj Slovenije (razen stroškov po povzetju) pri nakupu nad 150 € so vključeni v ceno.

Strošek dostave je enak za vso Slovenijo in znaša 5,00 €.

Brezplačna dostava: Dostava je brezplačna (za pošiljanje v Slovenijo) v primeru nakupa nad 150,00 €, ter za vse izdelke, ki jih prevzamete osebno.

Stroške poštnine za tujino plača kupec.

V primeru, da ima blago napako, lahko blago reklamirate in me prosim obvestite po e-mailu in podrobno opišite nastalo napako.
V primeru kakršnih koli vprašanj me kontaktirajte v spletni obrazec.

Pri pogodbah sklenjenih na daljavo ima kupec pravico, da v štirinajstih (14) dneh po prejemu blaga pisno sporoči na e-mail info@volnenka.si ali prek običajne pošte da odstopa od nakupa ne da bi mu bilo potrebno navesti razloga za svojo odločitev. Šteje se da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku.
Če je kupec blago že prejel in od nakupa odstopi, mora prejeto vrniti Volnenki najkasneje v štirinajstih (14) dneh po sporočilu , da odstopa od nakupa. Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini.

Vrnitev prejetega blaga Volnenki v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od nakupa. Stroške vračila blaga nosi kupec. Vračilo plačila kupcu se opravi takoj, ko kupec predloži dokazila, da je blago poslal nazaj. Šteje se, da kupec pravočasno vrnil blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.

Vsi izdelki so unikat, lahko so si med seboj podobni, vendar je enakost izključena.
Slike na spletnih straneh so simbolične narave in se lahko razlikujejo od originala. Vse vsebine so last Volnenke in jih ni dovoljeno posojati drugim, kopirati ali kako drugače razmnoževati brez dovoljenja Volnenke.

Kljub skrbnemu vzdrževanju strani se lahko pojavijo napake. Vsled tega je lahko kakšna informacija netočna. Volnenka ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi netočnih podatkov.

Splošne informacije o varstvu osebnih podatkov:

Z osebnimi podatki uporabnikov spletne strani Volnenka upravlja:

Vlasta Lukek

Zavezujem se, da bom pridobljene osebne podatke uporabnikov trajmo hranila in varovala v skladu z veljavno Evropsko direktivo GDPR (General Data Protection Regulation) oz. Splošno uredbo EU o varstvu podatkov in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih uporabljal izključno za lastne potrebe, izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, kuponov za popuste) in ostalo potrebno komunikacijo z uporabniki v okviru moje blagovne znamke.

Uporabnik se strinja, da lahko uporabljam njegove osebne podatke za potrebe komuniciranja, naročanja in informiranja o blagovni znamki.

Da lahko opravi naročilo preko spletne trgovine, mora uporabnik posredovati osebne podatke, katerih vrsta in količina je odvisna glede na izbiro načina plačila. Uporabnikovi podatki ne bodo posredovani nepooblaščenim osebam. Osebni podatki o naročilu bodo uporabljeni za namen identifikacije naročnika/kupca in dobavo naročenega blaga ali storitve.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Z naročniki bom stopila v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

 

Čas hrambe osebnih podatkov

Obdobje hrambe osebnih podatkov je odvisno od podlage in namena obdelave posamezne kategorije osebnih podatkov. Osebni podatki se hranijo le toliko časa, kolikor je to predpisano oziroma dovoljeno ter potrebno za dosego namena, zaradi katerega so se zbirali ali nadalje obdelovali. Osebni podatki se po izpolnitvi namena obdelav, če ne obstaja druga pravna podlaga ali če je to potrebno za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov, izbrišejo, uničijo, blokirajo ali anonimizirajo.

Pravice glede varstva osebnih podatkov

Če želite pridobiti podatke o obdelavah vaših osebnih podatkov, jih lahko zahtevate z uresničitvijo pravice do dostopa. Poleg tega vam omogočamo uresničevanje pravice do popravka (na primer, če zasledite, da vaši osebni podatki niso točni), pravice do izbrisa osebnih podatkov (na primer, če ne obstaja pravna podlaga za njihovo obdelavo) in pravice do prenosljivosti (na primer, kadar želite prenesti svoje osebne podatke k drugemu upravljavcu). Če se ne strinjate z obdelavo osebnih podatkov, ki poteka na podlagi naših zakonitih interesov, ali če ne želite, da se vaši osebni podatki uporabljajo za namene neposrednega trženja, imate pravico do ugovora proti obdelavi vaših osebnih podatkov. V kolikor želite prenehanje uporabe vaših osebnih podatkov, nam pošljite pisno zahtevo, ki omogoča vašo identifikacijo. Pisno zahtevo pošljite po elektronski pošti, ki je navedena pod kontakti podjetja.

Kadarkoli imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu za varstvo osebnih podatkov: Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

Preklic ali omejitev privolitve za uporabo osebnih podatkov

Vaša privolitev za obdelavo osebnih podatkov za namene, ki smo jih opisali v teh informacijah, je prostovoljna. Privolitev za obdelavo podatkov lahko kadarkoli omejite oziroma prekličete, tako da nas o tem obvestite. Po preklicu vaše privolitve za obdelavo vaših osebnih podatkov, bomo obdelovali le tiste podatke v zvezi z vami, ki jih bomo morali zaradi izpolnjevanja zakonskih obveznosti, zaradi izvajanja pogodbe ali za dokončanje odprtih poslov iz poslovnega razmerja.

Iz katerih virov pridobivam osebne podatke?

Osebne podatke  pridobivam neposredno od vas direktno preko osebnega kontakta ali preko moje spletne strani/trgovine, ki mi jih zagotovite neposredno v okviru naročanja izdelkov in storitev. 

Če pri meni opravite nakup, lahko v zvezi s kupoprodajo prejmem dodatne podatke o vaših naročilih s strani bank  in transportnih partnerjev. Ti podatki so: npr. podatke o številki vašega računa, uspešno izvedenih plačilih ali dostavi in prevzemu blaga.

Obdelujem naslednje osebne podatke:

 1. identifikacijski podatki, ki obsegajo predvsem ime in priimek, v primeru, da ste pravna oseba, pridobim še vašo ID za DDV.
 2. kontaktni podatki, ki obsegajo osebne podatke, s pomočjo katerih lahko stopimo v stik z vami: e-naslov, telefonska številka, naslov za dostavo in račun;
 3. podatke o vaših naročilih, ki obsegajo podatke o naročenih artiklih in načinu plačila, vključno s številko bančnega računa;

 

Veljavnost splošnih informacij o varstvu osebnih podatkov

Pridružujem si pravico do sprememb ali dopolnitev teh Splošnih informacij s področja varstva osebnih podatkov.

Oglasna sporočila bodo jasno razvidna (upoštevajoč starost) in jasno ločena od iger in tekmovanj. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti.
Ponudnik ne sme sprejemati naročila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi zato imel izrecnega dovoljenja njegovih staršev ali skrbnikov.

Ponudnik brez izrecnega dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki.